Behandelingen kalknagels

Schimmelnagels kunnen behandeld worden met oplossingen die zonder recept verkrijgbaar zijn. Onbehandelde infecties kunnen leiden tot pijnlijke en ongemakkelijke complicaties, het is daarom raadzaam om deze snel te behandelen.

De behandeling is altijd afhankelijk van hoe snel de nieuwe nagel groeit en vereist gewoonlijk 6-12 maanden. Vanwege de duur van de behandeling is het gemak ervan erg belangrijk. De Nailner-producten bieden gemakkelijke en handige opties met een pen, kwast en spray. De behandeling kost slechts 10 tot 60 seconden per dag en u hoeft de nagel voor het aanbrengen niet te vijlen.

Nailner is bewezen effectief tegen schimmelnagels. 2in1-oplossingen bieden zichtbare resultaten op de markt omdat ze de nagel glanzend maken, waardoor het uiterlijk na slechts één week al verbeterd is (44% van de gebruikers constateerde na 7 dagen zichtbare verbetering. 75% constateerde zichtbare verbetering na 2 weken.). 

Er is een aantal voorwaarden die cruciaal zijn voor de plaatselijke behandeling van schimmelnagels, deze zijn allemaal geprobeerd, getest en en in de producten van Nailner.

Nailner is zonder recept verkrijgbaar en biedt bewezen resultaat tegen schimmelnagels. In klinische studies waren alle personen genezen van schimmelnagels bij het dagelijks gebruik van Nailner gedurende 12 weken (in de studie zijn 34 nagels van 10 proefpersonen behandeld met de Nailner Repair formule). 

Nailner gebruikt ingrediënten die voor zowel de behandeling als preventie van schimmelnagels gebruikt kunnen worden

Nailner bevat ingrediënten die vocht inbrengen en die glans geven zodat het gezonde uiterlijk van de nagel zichtbaar verbetert. 

 

Hoe behandelt Nailner schimmelnagels?
Nailner behandelt schimmelnagels op twee manieren:

  • Totale verzadiging van de nagel

De schimmels zitten niet alleen op het oppervlak van de nagel, maar in de volledige structuur. Nailner is krachtig zodat de nagel gepenetreerd en verzadigd wordt om zodoende aanwezige schimmels bij de bron aan te pakken. De actieve ingrediënten richten zich niet alleen op het oppervlak, maar dringen ook diep de nagel binnen. 

 

  • Verlaging van de pH-waarden om schimmel  bij de bron aan te pakken

Het is aangetoond dat schimmels de voorkeur geven aan basische pH-omgevingen . Ze geven stoffen vrij die de keratine afbreken en die de zichtbare schade veroorzaken die geassocieerd wordt met nagelinfecties. Nailner bevat melkzuur dat de pH-waarden verlaagt om zo een ongunstig klimaat voor de schimmels te creëren.